!
!

Madam Lenormand

!
madam lenormand

Madam Lenormand  UITVERKOCHT

De kaarten van MLLe Lenormand zijn over de hele wereld een begrip. Er is al heel wat gezegd en geschreven over deze beroemde waarzegster die in haar tijd door veel hooggeplaatste personen werd geconsulteerd. Ze werd ook wel de Sybille van de 19e eeuw genoemd.

Inhoud: 36 originele MLLe Lenormandkaarten Waarzegkaarten

Werkboek MLLe Lenormand, Aimée Zwitser

Mijn Spirituele Gedachten

!
mijn spirituele gedachten

Mijn Spirituele Gedachten  

Sylvia Browne

Wat betekent het woord spiritualiteit eigenlijk? Afhankelijk van de cultuur waarin je leeft, of van je eigen visie, betekent het verschillende dingen voor verschillende mensen. Maar in wezen betekent het eenvoudig een goed mens zijn, die ernaar streeft om het best mogelijke individu te zijn.

Deze 74 kaarten kun je individueel gebruiken, voor je meditatie, of om meer inzicht te krijgen in je eigen leven. Hoe je ze ook zult gebruiken, ik ben er zeker van dat ze je een dieper begrip zullen geven van wie je werkelijk bent en dat ze je zullen helpen zien, dat je geschapen bent met een bedoeling.

Bedenkt altijd weer, dat spiritualiteit niet wordt afgemeten aan beroemdheid of applaus, maar aan de grote en kleine dingen, waar soms allen jijzelf weet van hebt

Schaduw en Licht Orakel

!
schaduw_en_licht_4e7b21b41e3e8_100x140

Schaduw en Licht Orakel  

 

Het Orakel van Schaduw en Licht

Wijsheid voor wie tussen wal en schip dreigt te vallen, voor mystici, zoekers en zwervenden

In het Orakel van Schaduw en Licht word je begroet door eerlijke, lieflijke, fascinerende wezentjes, van beschermengelen tot beschermelfen, verstandige heksjes en vriendelijke geesten. Spitsvondig, vasthouden en, op hun manier lief, vertellen deze magische boodschappers van schaduw en licht waar het op staat en geven ze authentieke, heldere en zeer duidelijke leiding, om je iedere dag te helpen bij het nemen van besluiten. Door in contact te treden met deze wonderbaarlijke wezens, zul je je moed, je intuïtie, je geluk en het geloof in je eigen ware zelf verder ontwikkelen.

Lucy Canvendish, auteur van diverse bestsellers, schreef de tekst van het orakel en de beroemde schilderes Jasmine Becket-Griffith maakte de illustraties. Het Orakel van Schaduw en Licht bevat 45 verfijnde kaarten en een diepgaande handleiding met boodschappen en duidelijke instructies hoe je stap voor stap een accurate, krachtige en bijzonder helende reading kunt doen, voor jezelf en voor anderen.

Het Orakel van Schaduw en Licht ontsluiert ook voor jou een magische wereld!

Moeder Aarde Kaarten

!
moederaarde kaarten

Moeder Aarde kaarten  

Jamie Sams

Spiriutuele lessen uit de indiaanse tradities.

Volgens de Amerikaans - Indiaanse spirituele traditie herstelt het 'Medicijn' het contact tussen de mens en de levende natuur. Van de harmonie die dan ontstaat gaat een genezende werking uit, zowel in fysiek als in mentaal opzicht - de natuur als bakermat van wijsheid eb helende kracht.

Jamie Sams vond in deze traditie de inspiratie voor Moeder aarde kaarten. Zij heeft daarin de essentie weten vast te leggen van de heilige lessen van het indiaanse volk.

Vierenveertig schitterende geïllustreerde kaarten, elk met zijn eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren. De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Inhoud: 44 Moeder Aarde Kaarten en een geïllustreerd boek met instruct

MEER INFO

Orakel van de Liefde

!
show_image_in_imgtag

Orakel van de Liefde     

Ben je verliefd of op zoek naar de liefde?
Dan is het orakel van de liefde het ideale cadeau.

Het orakel van de liefde bevat 44 kaarten die je inspireren in de liefde. Ze leren je hoe je om kunt gaan met je meest intieme relaties. Deze schitterende kaarten zijn ontworpen door Toni Carmine Salerno, een bekende Australische artiest. De kaarten zijn verpakt in een hartvormig doosje met een karmijnrode roos en hartjes.
 
Toni Carmine Salerno

Inhoud:
44 kaarten

Psychologische inzichtkaarten

!
psychologische inzichtkaarten

Psychologische inzichtkaarten  

Toeval bestaat niet!

Dat is het principe waarop de inzichtkaarten zijn gebaseerd.
Trek een inzichtkaart en de tekst zal, volgens de wet van synchroniteit, op dat moment belangrijk zijn voor jouw bewustwordingsproces.

De kaarten dagen je uit om contact te maken met ontkende of niet geleefde delen van jezelf. Daarnaast vormen ze een praktische leidraad voor het omgaan met de uitdagingen in je dagelijks leven. Deze kaarten komen het beste tot hun recht als je al een zekere levenservaring hebt opgedaan. En als je een verlangen hebt om eerlijk te willen kijken naar de onbewuste overtuigingen en gevoelens die je met je meedraagt.

Dick Nijssen

Inhoud: 80 kaarten

Spirituele inzichtkaarten

!
spirituele inzichtkaarten

Spirituele inzichtkaarten  

Het gebruik van deze spirituele inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn. De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele Pad. Waar je nog leeft vanuit compromissen en beperkingen, proberen deze kaarten je te openen voor een verhevener en bevrijdende perspectief op je leven. Deze kaarten zullen afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen zijn in een leven, waarin je op weg bent om de werkelijkheid van wie jij bent, meer op aarde te brengen.
Dick Nijssen

Inhoud: 80 kaarten

 

Tarot Kaarten Rider Waite

!
tarotkaarten raider white

Tarot Kaarten Rider Waite 

 
Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.

Naast de kaarten tref je in deze set het handboek 'Tarot, spiegel van het Leven' aan. Mario Montano onthult hoeveel plezier je kunt ervaren als je nieuwe dingen over jezelf leert of als je je leven een andere wending geeft.

Pamela Colman Smith, Arthur Edward Waite en Mario Montano

Inhoud:
- 78 kaarten
- Boek: Tarot, spiegel van het leven

Rider Waite Pocket set

!

Rider Waite Pocket set 

Rider Waite Tarot (pocket)

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.

Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

Raider Waite Tarot (set)

Het handboek 'Tarot, Spiegel van het Leven', is geschreven door Mario Montana en vertaald door Anneke Huyser. Montana beschrijft het gebruik en de duiding van de kaarten op een toegankelijke, heldere manier.

 

Pamela Colman Smith, Arthur Edward Waite en Mario Montano

Inhoud:
78 kaarten, 57 x 89 mm

Toevaltreffers

!
toevaltreffers

Toevaltreffers

Bestaat het toeval of niet?

Gebruik de kaarten als toevalstreffers. De kaarten kunnen je helpen om meer inzichten op te doen.

Na het schudden trek je drie kaarten. Laat de teksten vanuit positieve gedachten op je inwerken. Heb je een vraag aan jezelf? Stel deze voordat je de kaarten trekt.

En, bestaat het toeval?

M. Tunnissen en A. Boskamp

Inhoud: 78 kaarten