!
!

Gaia Orakel

!

Gaia Orakel

Toni Carmine Salerno

Heel lang geleden, werd een verblindend licht ontstoken, dat de geboorte van ons Universum aankondigde. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds groter wordende ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine, zwevende deeltjes. Het wiel van het leven was weliswaar onzichtbaar, maar volop in beweging. Na verloop van tijd ontsprong uit de zee van kleine deeltjes een zee van sterren. Deze gebeurtenis kondigde de geboorte aan van onze Aarde, die de naam Gaia draagt: een levende ademende entiteit, onze Godin, onze Moeder, en ons Spiegelbeeld. Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt.


- 45 Gaia-geïnspireerde afbeeldingen, ontworpen om vrede te brengen en te helen
- 45 duidelijke boodschappen, die leiding geven en helderheid scheppen
- 45 affirmaties, om je te helpen je dromen waar te maken

 

 

 

Hartverwarmertjes

!
hartverwarmertjes

Hartverwarmertjes 

Deze dubbele kaartjes, met heldere warme teksten en mooie afbeeldingen, laten meer licht schijnen over uw kwaliteiten, bestemmingen en gevoelens.

 

Het Godinnen Orakel

!
het  godinnenorakel

Het Godinnen Orakel     

In het Godinnenorakel brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen in een orakel dat vrouwen dagelijks kunnen raadplegen voor al hun vragen over het heden en de toekomst. Dit originele boek met de in fraaie pasteltinten gepenseelde kaarten brengt de gebruiker in contact met 52 godinnen, van de Japanse zonnegodin Amaterasu, symbool van de schoonheid, tot Yemaya, de Braziliaanse godin van de overgave.

Inhoud:  - 52 kaarten met hun interpretatie.

                -  duidelijke instucties voor het raadplegen van het orakel.

                - informatie over de verschillende legmethoden.

                -  suggesties voor rituelen.

MEER INFO

Het Waterkristal Orakel

!
het waterkristal orakel_000

Het Waterkristal orakel   

Dr. Masuru Emoto, de auteur van de boeken " De boodschap van water" en " Water weet het antwoord", ontdekte dat de moleculen van water kunen worden beïnvloed door onze gedachten, woorden en gevoelens. Wanneer het water bevroren is onthullen de kristallen de geconcentreerde gedachten die op hen gericht zijn.

Het waterkristal Orakel bestaat uit 48 waterkristalkaarten met schitterende foto's. Door het gebruik van het orakel maak je contact met eeuwige wiisheid, onvoorwaardelijke liefde en gevoelens van dankbaarheid, waardoor je in harmonie met jezelf en je omgeving komt.

MEER INFO

Inzichtkaarten

!
inzichtkaarten

Inzichtkaarten

Toeval bestaat niet!
Dat is het principe waarop de inzichtkaarten zijn gebaseerd.
Trek een inzichtkaart en de tekst zal, volgens de wet van synchroniteit, op dat moment belangrijk zijn voor jouw bewustwordingsproces.
De inzichtkaarten zijn de vrucht van jarenlange ervaring in het therapeutisch werken met mensen. Voor de ontwikkeling ervan zijn de wijsheidbronnen gebruikt van het Padwerk en Gidswerk. De inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele pad. Waar je nog leeft vanuit compromissen en beperkingen, proberen deze kaarten je te openen voor een meer verheven en bevrijdend perspectief op je leven.
Dick Nijssen
Inhoud:  80 kaarten

Ja - maar dilemmakaarten

!
ja maar dilemmakaarten

Ja - maar dilemmakaarten    

Gebruik de Ja-maar dilemmakaarten bij twijfel, een probleem of dilemma.
Formuleer een vraag over iets dat je op dit moment al dan niet wilt doen.

Stel een actieve, open vraag. Bijvoorbeeld: 'Zal ik van baan veranderen?' of: 'Zal ik mijn relatie voortzetten?'. De vraag gaat over jou en de acties die jij kunt ondernemen.

Vermijd ontkenningen en stel een positieve en eenduidige vraag.

Schud de kaarten, leg ze als een waaier voor je neer en trek een kaart.
Je hebt het antwoord op je dilemma of vraag gevonden!

Berthold Gunster
Inhoud: 80 kaarten

Mystieke Lenormand

!
show_image_in_imgtagcan1re5e

Mystieke Lenormand   

De beroemde kaarten van Madame Lenormand de Sibille van Parijs (1772 - 1843) in een schitterende nieuwe uitvoering. Regula Elizabeth Fiechter heeft meer dan twintig jaar met de Lenormand waarzegkaarten gewerkt. Urban Trosch schilderde de afbeeldingen voor de kaarten in de klassieke temperatechniek. Het woord 'tempera' betekent 'in de juiste verhouding mengen'. Daarom zijn de kaarten zo bijzonder van kleur.

Regula Elizabeth Fiechter

Inhoud:
- 36 kaarten
- handleiding

Lichtengelen

!
lichtengelen

Lichtengelen  

Deze boodschappers voor heling van lichaam en ziel spreiden hun vleugels over je uit als een mantel van liefde. Wanneer je de vriendelijke en energieverhogende kaarten van de Lichtengelen op je laat inwerken, kom je tot rust en kun je je op het werkelijke doel in je leven bezinnen.

46 schitterende kaarten met lichtengelen.

Medicijnkaarten

!

Medicijnkaarten  

Jamie Sams & David Carson

Dieren als symbolen van helende kracht.

Medicijn staat in de Indiaanse traditie voor alles wat de zoekende mens kan helpen om zich meer verbonden te voelen met de natuur. Met behulp van deze 52 medicijnkaarten kunnen we een beroep doen op de kracht van bepaalde dieren. Ieder dier, van Adelaar tot Wild Zwijn, kan ons een les leren en andere dieren een kracht waarop we een beroep kunnen doen. Zo staat Adelaar in verbinding met het Goddelijke en bezit hij de kracht van de Grote Geest, en leert Wild Zwijn ons onbevreesd de confrontatie aan te gaan. Het verwerven van inzicht in de eigen persoon via de wezens van het dierenrijk is een proces van spirituele genezing, dat met nederigheid en intuïtie moet worden ondergaan. De medicijnkaarten vormen een onderdeel van de weg naar kracht en volmaakte harmonie, ze leren ons de volgende lessen: wees menselijk, durf je kwesbaar op te stellen en zoek verbondenheid met alles wat bestaat.

Inhoud: - 52 medicijnkarten

               - 9 kaarten met blanco schild

               - fraai geïllustreerd instuctieboek

MEER INFO

Kaarten voor Lichtkinderen

!
kaarten voor lichtkinderen

Kaarten voor Lichtkinderen 

Bärbel Mohr en Stefan Stutz

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen hun eigen licht en het bewustzijn van de verbondenheid met alles en iedereen behouden? Deze 50 kaarten kunnen je daar, op een speelse, vrolijke manier, bij helpen. Ze bevorderen de spirituele creativiteit en stimuleren het zelfhelende vermogen in de kinderen.

Inhoud: 15 kaarten om drinkwater te energetiseren

                 5 natuursjablonen

                15 verhaaltjes voor het slapen gaan

                12 Lichtenergiekaarten

                 3 kaarten met gebruiksaanwijzing

MEER INFO