Organo Gold Groene thee

 

 

KLIK HIER OM ORGANO GOLD GROENE THEE TE BESTELLEN

 

 

Deze uitzonderlijk rijke en rustgevende biologische groene thee vormt een hoogtepunt van smaak en gezondheid. Deze groene thee, bevat de Ganoderma Lucidum of ook wel Reishi genaamd, deze paddestoel wordt al 4000 jaar gebruikt in de Chinese traditionele geneeskunde.

De unieke mix van organische groene thee van hoge kwaliteit en Ganoderma Lucidum geeft deze drank een verleidelijk aroma. Vele mensen genieten van de zachte en originele smaak van de groene thee en zijn verjongende eigenschappen op de gezondheid.

In China wordt groene thee al duizenden jaren gebruikt om de spijsvertering te bevorderen en als hulp om gewicht te verliezen. In tijden van hongersnood stopten mensen zelfs met het drinken ervan om hun vetreserve te behouden. Ondertussen is wetenschappelijk aangetoond dat je effectief met groene thee kan afvallen en dus je gewicht onder controle kan krijgen.

Groene thee wordt gemaakt uit de bladeren van de Camilla Sinensis plant, zonder deze te fermenteren. Dit heeft als gevolgd dat alle natuurlijke stoffen behouden blijven, terwijl deze bij fermentatie voor een groot deel vernietigd zouden worden. Als waardevolle bestanddelen vinden we een hele reeks vitaminen, aminozuren, eiwitten en sporenelementen terug. Samen met de nog rijkere samenstelling van Ganoderma Lucidum kan de groene thee van Organo Gold als een ware ‘gezondheidsbom’ beschouwd worden.

Net zoals koffie bevat groene thee ook cafeïne, maar in beduidend mindere mate. Toch kan dit zorgen voor problemen bij het slapen gaan. De toevoeging van Ganoderma Lucidum neutraliseert echter de aanwezige cafeïne zo goed als volledig waardoor een kopje groene thee juist voor het slapen gaan geen probleem mag geven.